Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, обяви, че ще чака предложение да остане на „Сантиаго Бернабеу“ до последния възможен момент. Това стана по време на вчерашната пресконференция преди днешното гостуване на „Лос бланкос“ на Кадис от 19:30 българско време.

Изказването на италианския специалист дойде в отговор на въпрос за неговото бъдеще, което е обект на изключително много спекулации в последно време. Анчелоти има договор с Реал Мадрид до края на сезона и е изключително активно свързван с поста селекционер на Бразилия. В южноамериканската държава дори наскоро написаха, че той вече има подписан предварителен контракт с петкратните световни шампиони, но впоследствие тези спекулации бяха отречени.

„Горд съм, че в Бразилия се говори за мен, но в скоро време ще се знаят повече неща. Ще чакам Реал Мадрид до последния ден,” категоричен бе италианецът.

Той неколкократно е заявявал, че би останал начело на „Лос бланкос“ докато е желан от шефовете в отбора и няма желание да напуска мадридчани.