Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обърна внимание на случая с Гарет Бейл на пресконференцията преди мача на отбора си с Хетафе в Ла Лига. 

"Бейл е добре, което се видя и на мача на Уелс. И иска да го покаже и тук, да си тръгне по добър начин от клуба. Ще бъде справедливо да се разделим добре, защото той влезе в историята на клуба с головете и мачове си", категоричен бе италианецът.

"Отборът се възстанови добре. Остава ни още един ден. Това е много важен мач. трябва да продължим да печелим срещите си", смята специалистът.

"Кариерата на Бензема е много дълга. Продължава да се развива. Подобри се на терена и извън него в ролята си на лидер. Стана по-силна личност. А добър футболист е бил винаги", каза италианецът за голмайстора си.

"Менди се нуждае от почивка и за това не тренира. Той няма контузия. Ще видим утре дали още ще бъде изморен. Проблем има Йович с глезена си. Азар е много добре".

Gulliver/GettyImages
54 снимки

"Себайос не е играл толкова, колкото заслужава заради начина, по който тренира. Той е сериозен професионалист. Неудобно ми, че не му дадох повече минути. Надявам се това да се промени", призна той.

"Не виждам нищо притеснително във физическото състояние. Критиките идват от хора, които не са наясно с отбора. Късмет е, че имам много балансиран отбор. Имал съм късмет в живота. Изкарах и КОВИД-19 в добър период", каза треньорът.

"Сравненията са трудно нещо. Но мисля, че Бензема ще бъде доволен, че го сравняват с Ван Бастен, както и същото се отнася за Марко", смята италианецът.

Той разкри, че ръководството на Реал ще вземе решение дали той ще продължи работата си с отбора след края на сезона, като Анчелоти се наслаждава на всеки ден в Мадрид.