Нападателят на английския шампион Манчестър Сити - Серхио Агуеро, не разбира критиките, насочени към звездата на Аржентина Лионел Меси. Капитанът на Барселона спечели всичко, което можеше да вземе като играч на Барселона - Шампионската лига, Ла Лига, Суперкупата на УЕФА, Световното клубно първенство, Копа дел Рей и Суперкупата на Испания.

Въпреки това шесткратният носител на „Златната топка“ все още се опитва да заслужи някакво отличие с фланелка на Аржентина. Меси остана подгласник на Световното първенство през 2014 година, както и за Копа Америка през 2015 и 2016 година.

32-годишният аржентинец продължава да бъде критикуван за своите действия с националния отбол, но сънародникът му Агеро го защити.

"Не разбирам онези, които го критикуват в националния отбор. Той е първият, който страда, но продължава да играе", заяви Агуеро пред „TyC Sports“.

Пандемията от коронавируса спря спорта, както Висшата лига и ЛаЛига, докато за догодина бе насрочена и Копа Америка.

Самият Агуеро има договар с „гражданите“ до 2021 година, като в същото време е свързван със завръщане в родния си клуб Индепендиенте.

„Засега не мисля какво ще правя. Всички клубове имат проблеми. Има играчи, на които договорите им приключват в края на сезона и, ако се играе през юли, август или септември, клубовете ще имат проблеми. Не знам дали могат да се подновят за три или шест месеца. Първото нещо е да приключим този сезон и ще мислим за всичко след това“, заяви Агуеро.