Агентът на футболиста на Тотнъм Гарет Бейл - Джонатан Барнет, коментира възможността уелсецът да се завърне в Реал Мадрид, а също така направи любопитно изказване, след като сравни бившия вече мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо с римския пълководец Юлий Цезар.

Барнет отказа да обвини директно Моуриньо за непостоянната форма на Бейл, но заяви, че португалският специалист, който е новият наставник на Рома, е трябвало да се отнася с 31-годишния футболист по различен начин.

„Както казах на Тотнъм в началото: Ако ще му давате шанс, тогава му се доверете, оставете го да си играе неговата игра. Не му казвайте да прави това или онова, а се отнасяйте с него като с Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Не казвам, че е добър, колкото тях“, заяви Барнет пред „SNTV“.

Попитан дали обвинява Моуриньо за формата на Бейл, Барнет отговори така:

„Е, не бих направил това. Той е много успешен треньор... но Юлий Цезар също е бил много добър, но не мисля, че би се справил добре със сегашните армии".

Относно дали Бейл има бъдеще в Реал Мадрид, чиято собственост е, Барнет обяви:

„Той все още е един от най-добрите играчи в света, но остават 4 мача, така че ще видим. Предстои дискусия между три страни - ние, Реал Мадрид и Тотнъм. Ние имаме нашите виждания и ще ги изразим, когато дойде подходящият момент. Завръщане на „Бернабеу“? Силно се съмнявам в това, но ако те искат да го сложат на пейката, така да бъде. Да ме сложат и мен на пейката с такава заплата? Това не би ме притеснило, ако така са решили“, бяха думите на агента.

През настоящия сезон Бейл е реализирал 14 гола и е добавил 3 асистенции за „шпорите“ в 31 срещи във всички турнири.