Агентът на футболната звезда Гарет Бейл - Джонатан Барнет говори пред британско радио относно възвожността клиентът му да си тръгне от Мадрид. 

Уелсецът се превърна в периферна фигура на "Сантиаго Бернабеу" под ръководството на Зинедин Зидан и по всичко изглежда, че не е доволен от развоя на събитията. Слуховете свързваха името на 30-годишният нападател с бившия му клуб - Тотнъм, но трансфер така и не се осъществи. 

"Мисля, че хората въобще не знаят какво се случва. Хората пишат статии, коментари, а нямат идея за какво говорят. Вероятно ако са в тази позиция, те също няма да напуснат Реал. Не става въпрос за мен, самият Гарет все още вярва, че има бъдеще в Реал. Семейството му е щастливо, живее добър живот, така че може да избира къде да играе", заяви Барнет. 

Уелсецът печели по тлъстите 500 хиляди евро на седмица, така че ще бъде трудно да бъде привлечен от по-примамливо предложение. 

"Няма шанс да се върне обратно в Тотнъм", призна агентът.

"Той е извън категорията на повечето клубове, финансово. Лесно е хората да кажат да остави парите и да играе някъде другаде, но той е щастлив в Мадрид, децата му пораснаха тук, семейството му се установи. Единствените хора, които знаят какво се случва са Зинедин Зидан, Гарет и вероятно президентът на Мадрид, а те всички са щастливи от развоя на събитията", заяви Барнет.