Футболистът на Тотнъм Гарет Бейл е към края на футболната си кариера. Това изненадващо обяви агентът на 31-годишния футболист Джонатан Барнет. В момента уелсецът играе под наем при „шпорите“ от Реал Мадрид, като договорът му с „кралете“ изтича през лятото на 2022 година.

„Той е към края на своята кариера. Трябва да попитате Моуриньо защо играе толкова малко. Гарет е спечелил повече трофеи в чужбина от всеки друг футболисти в британската история. Финансово той се справи много добре, има пари до края на живота си“, заяви Барнет.

Агентът обяви, че навремето, когато още бе играч на Саутхемптън, Бейл е имал две по-добри оферти от тази на Тотнъм, но двамата са избрали именно лондончани, защото са преценили, че при „шпорите“ кариерата на уелсеца ще се развие най-добре.

„Навремето избрахме Тотнъм по съвсем ясни причини - пътя към първия отбор и добрия треньор. Отхвърлихме две други оферти за повече пари. Говорих с него и родителите му и те ме послушаха, след което той стигна до Реал Мадрид“, каза още Барнет.