Половинката на футболиста на Реал Мадрид Иско – Сара Саламо разкри чисто човешки, че е изпитвала страх от момента, в който трябва да съобщи, че е бременна. Актрисата използва профила си в една от социалните мрежи, за да разкрие душата си, да благодари на хората, с които работи и да отправи благопожелания за Новата година.

„Последен ден от годината. Една година изпълнена с любов, работа и мечти. Най-добрата година в живота ми (въпреки че предполагам, че и догодина ще кажа същото с бебе на ръце). Сега обаче ми изглежда най-добрият момент да благодаря на моите колеги и шефове, защото от мига, в който разбраха за бременността ми, се постараха да направят всичко по-лесно за мен. Истината е, че изпитвах голям страх да им съобщя новината, но просто им казах „ще ставам мама“, а те улесниха всичко“, пише емоционално Саламо и продължава:

„Споделям и една снимка, от миг на концентрация, докато снимаме. Тя не показва много, но мога да ви уверя, че този епизод се случват много специални неща и ще останете очаровани. Без да отлагаме повече, желая ви прекрасен старт на Новата година…Днес е ден на сбогуване: „Сбогом, моя прекрасна 2018-а!“.

Междувременно в медиите се появиха слухове и на това кои са били първите капризи на бременността на Саламо. Тя проявявала сериозен апетит към поничките и кроасаните с шоколад.