Половинката на футболиста на Реал Мадрид Иско Аларкон - Сара Саламо - отговори на обидите и заплахите, които получи в социалните мрежи, след като се обяви против коридите.

Хубавицата обясни, че е наясно, че не си заслужава усилието дори да коментира изпратените ѝ съобщения, но добави, че прави коментар по темата, за да не си мислят авторите им, че са наложили мнението си.

Актрисата бе провокирана и с питане кое предпочита – синът ѝ да е тореадор или актьор във филми за възрастни, но тя отвърна тактично, подчертавайки отново  твърдата си позиция, че е против убийството на животни с ками.

На коментар, че коридите са форма на изкуство, Саламо  написа: „С цел да приключа тази дискусия, искам да отговоря на всички, които сравняват моята работа с тази на тореадорите – казват, че изкуството е процес на съграждане и създаване, процес, който дава живот, а това не важи за коридите“.

Предлагаме на вашето внимание съобщението на Саламо, което разбуни духовете:

„Изпратихте ми много съобщения, започвайки дебата за коридите. Всички, които ме следвате, знаете, че моята позиция е ясна. Не разбирам хората, които се наслаждават на мъчението и убийството на едно животно (в това число не разбирам и онези, които гледат това). Бикът не е избрал сам да участва в коридата. Тореадорът обаче – да (и се предполага, че ние сме тези, които се наслаждават на реакциите)“ .

Ваканцията на Иско и Сара - прасета, кучета и още нещо