Бразилска миска се оплака от начина, по който е постъпил Кристиано Роналдо с нея. Спечелилата бразилския конкурс Мис Бумбум 2016 Ерика Канейа сподели, че е била преследвана от звездата на Реал Мадрид, но не скри разочарованието си, като отбеляза, че португалецът се отнесъл „като с предмет“ с нея.

„Получих съобщение от Роналдо, но първоначално реших, че се касае за шега. Кликнал на снимката и си казах „Йей“, видях, че имаше милиони последователи. Проверих, че е официалният му профил и прецених, че може да му се вярва“, каза Ерика.

Миската споделя, че двамата си писали съобщения, разменили любезности, а след това се уговорили за среща в Лисабон: „Закъснях и Роналдо се ядоса от това. Държа се грубо, когато му изпратих съобщение, че ще се забавя. Обясни ми, че има малко време, защото има и друг ангажимент. Аз пък му казах, че не съм жена за 15 минути или половин час и си тръгнах“.

„Щеше да ми е приятно да изляза с него, но той се отнесе с мен като с предмет. Преследва ме. Беше смешно. Почувствах се нервна и раздразнена“, добави още Ерика.