Новината, че футболистът на Барселона Жерар Пике и колумбийската певица Шакира се разделят след 12 години заедно, очаквано предизвика много реакции не само на феновете, но и на различни личности от цял свят.

Сузи Кортес е модел от Бразилия с десетки хиляди последователи в социалните мрежи. Наскоро брюнетката заяви, че често е комуникирала с Пике, докато той все още е бил във връзка с Шакира.

Gulliver/GettyImages
80 снимки

"Приятелка съм с бившия президент на Барселона Сандро Росел. Когато Пике разбрал, веднага поискал номера ми. Тогава ми прати първото съобщение. Когато се прибрах в Бразилия той ми пишеше всеки ден. Питаше ме кога ще се връщам пак в Европа, колко е обиколката на ханша ми. Ревнуваше, защото съм фенка на Меси. След това триеше всичко, за да не види Шакира. Не съм разказвала, защото много я уважавам. Но със сигурност тя не заслужава такова отношение", казва Сузи пред El Diario NY.

Gulliver/Getty Images
28 снимки

Според испанските медии бразилката не е в основата на края на една от най-известните двойки. Версиите за изневерите на Пике са две - 20-годишна хостеса или майката на съотборника му Гави. До момента нито една от тях не е потвърдена. 

Сузи твърди, че само двама бивши или настоящи футболисти от Барселона не са ѝ изпращали съобщение - Лионел Меси и Фелипе Коутиньо.

"Те уважават съпругите си", казва 32-годишната Сузи.