Красивата сръбкиня Кристина Перич, за която се говореше, че е тайна любовница на Кристиано Роналдо по времето когато той се срещаше с Ирина Шейк, най-после призна, че е имала среща с португалската звезда на Реал Мадрид. 

По думите ѝ, двамата са се засекли само веднъж, след като гримьор я запознал с футболиста. Но повече подробности 20-годишният модел на бельо не разкрива, макар в Англия са категорични, че двамата са прекарали бурна нощ през 2015 г. 

"Има един гримьор Дейвид, който работи и с Кристиано, който ме видя веднъж и каза, че трябва да ни запознае, защото съм приличала много на Ирина Шейк. Според него, това се харесвало на Роналдо", споделя сръбкинята пред "Сън" и продължава с разказа си. 

"Запознахме се и веднага установихме много силна връзка с него, веднага си паснахме. Той не се изживява като тежкар заради парите и славата, а действа като обикновено момче от квартала."

"За съжаление, не можахме да прекараме повече от няколко часа заедно, защото той бързаше, а аз имах фотосесия в Маями", сподели сръбската красавица пред английския таблоид.