В днешно време футболните обувки са най-различни като модели и цветове. Трудно обаче може да намерите други такива като тези, които получи суперзвездата Лионел Меси.

Защото те пресъздават кариерата на аржентинеца, както и важни моменти от личния му живот.

30-годишният футболист получи невероятния подарък от парагвайски артист, чието желание е било да покаже живота на Меси чрез бутонките.

Лили Кантеро е бил толкова вдъхновен от живота и постиженията на Меси, че ръчно е нарисувал паметни моменти от живота на звездата.

Своеобразната приказка започва от ранните детски години в Южна Америка, включва моменти със съпругата му Антонела Рокузо, както и с децата Тиаго и Матео.

Футболните моменти пък включват пресъздаване на снимка, на която Меси е яхнал Роналдиньо, както и момента на знаменитата радост пред феновете на Реал Мадрид на "Бернабеу" през миналия сезон.

"Тези обувки бяха изпратени към Барселона като подарък за футболиста, те са изцяло ръчно изрисувани", сподели артистът, който е голям привърженик на аржентинеца.

Самият Меси се зарадва много на подаръка и позира с новите си обувки. Иначе Кантеро е рисувал обувки по поръчка и за други футболисти.

Как бременното коремче помага на жената на Меси?