Емблематичният бивш футболист на Барселона Христо Стоичков коментира една от нашумелите теми в последните дни – а именно за начина, по който каталунците изпуснали таланта Марко Асенсио, който сега блести в Реал Мадрид. Камата изрази мнение, че се касае за некомпетентност от страна на хора на ръководни постове в клуба.

Да си на крачка от Барса, а да забелстиш като звезда в Реал

Припомняме, че според разпространената информации, „блаугранас“ са отказали да платят накуп сумата от 4 милиона евро, която се пожелали от Майорка, докато вечният съперник на отбора от Каталуня не се поколебал.

Реал оцени бъдещата си звезда на 500 милиона евро

„Тъжно е, че се изпуска така момче със златен ляв крак. Когато има некомпетентни хора, във футбола е лесно някой да си тръгне. Не разбирам как Марко Асенсио не е в Барселона. Познавам се добре с агента му“, каза Стоичков.

„Защо от Барселона не са искали да платят цената на Асенсио? Това ме кара да се съмнявам, че некомпетентността да простира по-далеч. Не говоря за спортния директор сега, или за други. В Барселона има хора, които никога не са ходили да видят на живо футболист, гледат само по телевизията“, добави още Камата.