Тимовете на Хетафе и Осасуна не излъчиха победител и завършиха при резултат 0:0 в среща от 13-тия кръг на испанската Ла Лига.

Двата отбора не направиха най-запомнящия се двубой и съответно много положения пред двете врати нямаше.

В първите минути на мача Анхел Родригес от състава на домакините имаше шанс да открие, но първо стреля в аут, а секунди след това и вратарят на гостите Рубен Мартинес спаси негов изстрел. Малко след това отново Родригес имаше шанс да обстрелва вратата на Осасуна, но неточно.

В началото на втората част Анхел пропусна поредна възможност за своя тим, след като ударът отблизо премина на сантиметри до гредата.

В 54-ата минута резервният вратар на гостите Серхио Ерера, който замени Бурен Матинес през първата част заради контузия, спаси удар с глава на главното действащо лице Анхел Родригес.

В 77-ата минута Хорхе Молина овладя центриране в наказателното поле на Хетафе и стреля, но нацели напречната греда.

В края на срещата Мауро Арамбари получи пас на границата на наказателното поле, но шутът му беше отразен от Серхио Ерера.

Хетафе са седми в класирането с актив от 20 точки, докато Осасуна са 10-ти с 19. В следващия кръг хората на Хосе Бардалас гостуват на Еспаньол, а новаците в елита Осасуна приемат Атлетик Билбао.