Приятелката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Джорджина – даде откровено интервю, в което говори за детството си, за пътя, който е изминала преди да заживее в Мадрид и началото на връзката си с португалската звезда.  

„Баща ми е от Аржентина, а майка ми от Мурсия. Заминали за Буенос Айрес със сестра ми, която е родена в Жирона, за да я запознаят с роднините на татко. Решили да останат известно време и съм се родила аз. Татко опитал да убеди мама да останат да живеят там, но тя не пожелала. Така сме се върнали в Испания. Аз съм била на годинка“, започна Джорджина, която отказа обаче да сподели с какво се занимава баща ѝ, като заяви, че предпочита да не се навлиза дотолкова в личното ѝ пространство.

„На пет години започнах да ходя на класически балет. Преустанових заниманията на 17 години“, каза още Джорджина.

„Исках да уча в университет, но знаех, че преди това трябва да работя, защото исках да ида в Мадрид. Работила съм като камериерка, а когато си събрах пари успях да замина за Мадрид. Пристигнах в испанската столица на 19 години сама. Честно казано не съм изпитвала страх“.

Джорджина се върна назад и началото на връзката си с Кристиано: „В началото всичко беше добре, докато не се появиха снимките от Париж. Пресата ме преследваше. Трябваше да сменя магазина. Работих само осем месеца за марката, в която бях. Криех се, но те ме търсеха в магазина. Също така звъняха в работата ми, като се представяха за клиенти. Започнах да се чувствам много неудобно и така напуснах“.