Отборът на Бетис стигна до изключително важна победа с 2:1 при домакинството си на Гренада в двубой от 35-ия кръг на испанската Ла Лига. Борха Иглесиас откри за домакините в 39-ата, но Дарвин Мачис изравни в 66-ата минута. Победното попадение за севилци отбеляза Борха Иглесиас три минути преди края на редовното време на двубоя.

Бетис взе аванс в 39-ата минута. Борха Иглесиас получи топката в наказателното поле с гръб към вратата, успя да я овладее, обърне се и стреля за 1:0.

Гранада обаче възстанови равенството в 66-ата минута. Дарвин Мачис се възползва от грешно върната топка, отне я, преодоля вратаря Клаудио Браво и вкара - 1:1.

В 87-ата минута домакините стигнаха до успеха след любопитен гол. Севилци си спечелиха непряк-свободен удар в наказателното поле на съперника, тъй като вратарят Аарон Ескандел хвана топката, след като тя му бе подадена от негов съотборник. Целият отбор на Гранада се нареди на голлинията и при първия опит Борха Иглесиас стреля в стената, но топката се върна в краката му и при втория удар той успя да отбележи под напречната греда за крайното 2:1.

По този начин Бетис събра 54 точки и излезе на 6-ата позиция в класирането, като продължава борбата си за местата даващи право на участие в Лига Европа. Гранада пък остава на 10-ото място с 45 точки.