Реал Бетис осъществи пълен обрат от 0:1 до 2:1, за да победи Селта Виго в домакинството си на „Бенито Виямарин“ в мач от втория кръг на Примера дивисион. Отборът от Севиля постигна първи успех от началото на сезона, докато това бе втора поредна загуба за галисийци, които започват неубедително участието си в първенството под ръководството на новия наставник Хуан Карлос Унсуе.

Селта поведе в резултата в 10-та минута, когато Даниел Вас центрира от корнер в наказателното поле на Бетис, където Макси Гомес засече топката с глава, тя рикошира в играч на домакините и влетя във вратата на Адан.

Бетис успя да изравни резултата в 31-та минута, когато Гуардадо центрира в наказателното поле на Селта, където Серхио Леон от близо не пропусна да изпрати топката във вратата на Серхио Алварес.

Домакините бяха близо до това да осъществят пълен обрат в 37-та минута, когато Леон бе на път да отбележи своя втори гол, но Факундо Ронкалия от гол линията успя да изчисти топката.

Футболистите на Бетис имаха надмощие през второто полувреме и в 70-та минута Гуардадо стреля опасно с глава, но Серхио Алварес спаси.

Бетис успя да осъществи обрата в мача в 77-та минута, когато Гуардадо центрира от корнер в наказателното поле на Селта, където Федал засече топката с глава и я изпрати във вратата на Серхио Алварес.

Бетис успя да задържи аванса си от един гол до края на мача.