Бетис и Гранада завършиха 2:2 в мач от 29-я кръг на Ла Лига. Домакините от "Бенито Виямарин" изоставаха с 0:1 до 83-ата минута, когато обаче първо Каналес изравни от дузпа, а след това Тейо изведе състава си напред преди Солдадо да донесе точката за гостите.

Първото опасно положение дойде в 10-ата минута, когато Антонио Пуертас получи чудесен пас на границата на наказателното поле и стреля към долния десен ъгъл. За щастие на домакините Хоел Роблес реагира блестящо и спаси в последната възможна секунда.

В 26-ата минута Едгар Гонзалес надскочи всички в пеналтерията и отправи удар с глава, но вратарят изби опита за гол.

3 минути след това Гранада поведе. Карлос Фернандес бе намерен дълбоко в наказателното поле от Антонио Пуертас и с прецизен удар по земя преодоля Роблес.

В продължението на първата част Набил Фекир мина през няколко играчи и опита късмета си от ръба на наказателното поле, но шутът в горния десен ъгъл бе париран от Руи Силва. При последния корнер защитата изчисти топката и полувремето приключи.

През второто полувреме Бетис изнесе защитата по-напред в опит да установи преса и да изравни резултата.

В 71-ата минута домакините предявиха претенции за наказателен удар, след като Емерсон се строполи в наказателното поле, но реферът подмина ситуацията.

5 минути след това Серхио Каналес оправи опасен изстрел, но фалцира топката прекалено много и тя излезе в аут.

В 80-ата минута отново Каналес стреля, този път от свободен удар с левия крак, но намери стената.

В 83-ата минута Борха Иглесиас спечелиха дузпа за Бетис. Бараган центрира от десния фланг и Вайехо фаулира Иглесиас, след като го задържа за тениската. Съдията посочи бялата точка, а с изпълнението се зае Серхио Каналес, който прати безпощадно топката в долния ляв ъгъл на Силва.

В 88-ата минута обратът стана пълен. След ъглов удар Кристиян Тейо получи топката и с брилянтно изпълнение с десния крак матира Руй Силва.

Роберто Солдадо обаче изравни в 91-ата минута и сюрпризира домакините, след като от корнер топката премина през няколко души преди да стигне до бившия испански национал, който разстреля стража на Бетис в близкия ъгъл.