Уволнението на Мартин Йол от Тотнъм може да отприщи лавина от промени в треньорските постове в Испания.

Хуанде Рамос най-вероятно ще поеме „шпорите”, но малко хора обръщат внимание, какво ще последва, ако това се случи.

В момента Валенсия преговаря с Жозе Моуриньо, заради слабите представяния на тима в последните няколко срещи. Сегашният наставник от „МестаяКике Санчес Флорес е поставен под голямо напрежение, като дори няколко пъти бе освиркван от привържениците на тима.

Последната загуба с 0:2 от Розенборг в Шампионската лига, най-вероятно изцежда и последната капка търпение от страната на шефовете на Валенсия, които вече провеждат разговори с Моуриньо.

От своя страна ръководството на Севиля се е свързало с агента на Флорес в последните 24 часа, след като тима напусна Рамос.

Бившият треньор на Хетафе вдъхна живот на възможните спекулации по свой адрес, след като каза снощи: „Севиля има страхотни ресурси и съм сигурен, че може отново в отлична форма. Ако Хуанде напусне, мисля, че това няма да им се отрази много, тъй като отбора разполага с много добри състезатели.”

Флорес продължи, че мисли само за работата си във Валенсия, но не би отказал и на Севиля, където напрежението свързано с треньорския пост ще е доста по-малко. Специалистът сподели още, че много му харесва подкрепата от страна на ръководството към наставниците в тима, показана през последните пет години.