Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отново подхвана добре познатата му тема Барселона и в случая Хосеп Гуардиола.

Моуриньо нарече Гуардиола агресивен треньор, на когото му се позволява повече. Специалния явно се чувства обиден от отношението на съдиите към него.

Старши треньорът на Реал Мадрид заяви, че някои треньори са доста агресивни визирайки сблъсъка между Гуардиола и Кристиано Роналдо по време на Ел Класико, когато наставникът на каталунците задържа топката в едната си ръка, а след това бе бутнат от звездата на „белия балет”.

„Има треньори, които могат да напуснат зоната си, а други не. Не съм съгласен, че за мен има едни правила, а за Гуардиола други”, коментира Моуриньо визирайки наказанието от два мача, което му наложи Испанската футболна федерация през миналия месец.

"Кристиано е феномен и ми е трудно да разбера начина, по който се отнасят към него. Лошото държание към него ме кара да мисля, че това първенство не е сигурно”, добави Специалния.

„Той принадлежи на първенството и на феновете, които могат да го гледат всеки уикенд. Той им подарява шоу, но не получава защита от стадионите, феновете и реферите. Въпреки това, той не спира да бележи", каза още Жозе Моуриньо.