Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриьо заяви, че все още нищо не решено в Ла Лига. Той добави, че няма гаранция, че ще Кралският клуб ще спечели всеки мача до финала и обясни, че е напълно възможно да има и загуби и равенства.

„Иска ми се да заявя, че ще спечелим със сигурност Ла Лига, но ако това не се случи то ще бъде само ако футболистите на Барселона сътворят истинско чудо. Все пак мисля, че сме способни да поддържаме същата амбиция. Ла Лига е отворена. Нищо не се знае. Има още много мачове и много точки за разпределяне. Не мога да обещая със сигурност, че ще спечелим всички наши срещи до финала, възможно е да допуснем и загуби и равенства“, обширно изрази мнението си Специалния.

За предстоящия му мач номер 100 начело на „белия балет“ в Ла Лига, Жозе обясни: „Да така е срещу Бетис ще бъде моя мач номер 100. Винаги съм се чувствал добре в клубовете, в които съм работил, но тук е много по-особено. Самите очаквания към мен са много по-големи. Много съм щастлив, че имам възможността да съм тук, това е безкрайно ценен опит за мен като професионалист“.

За отминалия рожден ден на клуба Жозе заяви: „Годините на клуба са внушителни. Моята работа като треньор е да увелича броя на титлите на този велик клуб“.