Президентът на Интер Масимо Морати продължават да има интерес към звездата на Барселона Лионел Меси, въпреки че аржентинецът дипломатично отказа такъв вариант.

На въпрос за желанието на нерадзурите да го привлекат, Меси бе заявил, че Морати е казал това на шега. Лео също така каза, че е поласкан от изказването на боса на италианците, но иска да остане доживотно в Испания.

Ето и какво каза след това Морати по темата: „Меси каза: „Морати беше много любезен, вярвам, че той се шегува, но това ме прави щастлив”. Както и да е, това не бе шега изцяло и при шегите никога не се знае как ще свършат.”

Освен изказванията на Масимо Морати за Лео Меси, изпълнителният директор на Интер Ернесто Паолило заяви, че тимът вероятно ще привлече двама нови играчи, въпреки че Меси няма да бъде един от тях.

Вероятните нови са италианският защитник на Волфсбург Андреа Барзали и Гарет Бейл от Тотнъм, който вчера вкара хеттрик срещу нерадзурите на Джузепе Меаца при загубата с 3:4 от Интер в Шампионската лига и определено впечатли с изявите си.