Българинът Борислав Ивайлов, известен като Слави, се върна на терена за юношите на Реал Валядолид с два гола във вратата на Райо Валекано в среща от втората фаза на първенството при 19-годишните. След като преодоля сериозна контузия в коляното, нападателят на Реал Валядолид, който е роден в Уеска от родители българи, отново започна да бележи гол след гол. 

Вестник elnortedecastilla.es пише, че особено при второто попадение в мача, след като е получил подаване от Аройо, българският нападател Слави е демонстрирал инстинкта си на убиец, за да проправи пътя за победата на Реал Валядолид U19.

Първенството на Испания при 19-годишните се провежда на няколко етапа. Най-напред тимовете са разделени на региони в подгрупи. Победителите играят в обединена група на региона, а който е първи там отива на елиминации за титлата. 

Висок, снажен и с усет за гола, Борислав Ивайлов Станков, както е пълното име на момчето, вече е и испански национал. За Ла Фурия до 18 години има 3 мача и 1 гол, които вероятно щяха да бъдат много повече, ако УЕФА не беше спряла официалните мачове при подрастващите заради пандемията от COVID-19.