Ръководството на Милан възнамерява да подсили състава си с четирима футболисти от Реал Мадрид, струващи повече от 100 милиона евро, информира испанското издание Marca. Първият играч в списъка на италианския шампион е полузащитникът на немския национален тим Сами Кедира, чийто контракт с Реал изтича през 2015 година, а трансферът му се оценява на 20 милиона евро.

От Милан се надява да си върнат и бразилската звезда Кака, който все още не може да си намери постоянно място в състава на Жозе Моуриньо след тежката контузия. Според изданието, босовете на „белия балет” биха пуснали Кака за не по-малко от 65 милиона евро, въпреки че от Милан са готови да дадат по-малка сума.

Златан Ибрахимович, който наскоро обяви, че е уморен от футбола, се спряга като евентуална замяна за аржентинеца Гонсало Игуаин (35 милиона евро).

Последният футболист, носещ екипа на Реал Мадрид, който може да заиграе в Милан, е защитникът Рикардо Карвальо. Контрактът на бранителя с „белия балет” изтича в края на настоящия сезон, което може би ще наложи бързата му продажба през зимата. Интерес към португалеца проявяват още Анжи и Фенербахче.