Бившият играч на Реал Мадрид Хосе Мигел Гонсалес (Мичел) заяви, че Барселона може да спечели Ел Класико, въпреки че не се намира в най-добрата си форма. Според него присъствието на Меси в редиците на каталунците е сериозно тяхно преимущество тъй като Меси е брилянтен футболист.

„По принцип силите са изравнени. Реал може би имат леко преимущество и затова се надяваме да бъдем доволни в края на двубоя. Дано победи Реал“, заяви Гонсалес.

„Треньорите знаят много повече неща от нас, затова не можем да им даваме каквито и да било съвети. Всичките мачове с Барселона са ми оставили доста трайни спомени. Това са необикновени срещи“, отговори екс наставникът на въпрос за ролята на треньорите в този двубой.

„Барселона притежава невероятен играч като Меси, той е брилянтен и само неговото присъствие на терена дава преимущество на Барса“, лаконичен бе специалистът.

„Освен това, каталунците имат невероятни играчи като цяло, имат алтернатива на всеки пост, играят атакуващ футбол“, коментира възможностите на Пеп Гурадиола Гонсалес.

„Моуриньо е невероятен треньор, донесе своите методи и ги внедри по прекрасен начин в клуба“,завърши бившият треньор на „белия балет“.