Звездата на Барселона Лео Меси намери начин да уплътни малкото си свободно време между мачовете на тима. Той получи един свободен ден от треньорския щаб на каталунците и го прекара с прекрасната си съпруга Антонела Рокуцо и сина си Тиаго. 

Семейството пропътува краткото разстояние от Барселона до малката планинска държава Андора и се отдаде на снежна ваканция. Тъй като в родната им Аржентина, както и в града им на брега на Средиземно море, рядко вали сняг, това със сигурност е било едно по-специално преживяване за тях. 

И особено за малкия Тиаго, който със сигурност не се е радвал толкова често на бялата приказка. На снимката малчуганът е до шейна и със сигурност е усетил удоволствието от спускането с нея по някой немного стръмен склон. 

Тази почивка през седмицата се случва в една от редките седмици без мачове за "блаугранас" между уикендите. Сега се подновява надпреварата в Шампионската лига, а предстоят и мачове с Виляреал за Купата на Краля, така че опцията през тази седмица определено не е била за изпускане.