Голямата звезда на Барселона Лионел Меси призова своите съотборници да останат здраво стъпили на земята въпреки успеха в Световното клубно първенство. Аржентинецът подчерта, че тепърва предстои по-важната част от футболния сезон и пред каталунците има още много битки.

Днес „десетката“ на „асулгранас“ вкара един от головете при успеха с 3:0 над Ривър Плейт и така вече се е разписвал във всеки от трите финала в този турнир, на които е играл.

„Няма как да снижим летвата, защото ни предстоят важни неща“, каза Меси. „Радвам се, че бях добре и за мой късмет нямаше болки от трамата. През второто полувреме се уморих повече и краката ми натежаха, но по-важното е, че ги нямаше болките, заради които вчера целия ден бях в леглото.“

„Винаги се чувствам добре, когато играя с Неймар и Суарес в който и да е мач – дали във финал, или за първенство, или в мач за Купата. Тримата се разбираме много добре на терена и извън него.“

„Не се тревожа за броя на попаденията си, далеч съм от тази мисъл. Нядавам се да продължим по същия начин“, допълни Меси.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS