Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш защити нападателя на Реал Мадрид, който понесе серия упреци заради празненствата по случай 30-годишния си юбилей след загубата от Атлетико Мадрид с 0:4. Мендеш коментира, че носителят на Златната топка е сериозен професионалист и добави, че сбирката е била планувана преди доста време.

„Събирането бе организирано преди около месец. Нямаше как да бъде отложено, най-малко от уважение към гостите. Аз лично обаче съм много ядосан заради това, че в публичното пространство излязоха снимки. Това бе нещо лично, все едно да си у дома си“, започна Мендеш.

„Роналдо е уважаван от хората, които бяха на празника. Всъщност е много трудно да си Кристиано Роналдо и в 99% от времето вниманието да е насочено към теб. Смятам, че Роналдо е изключителен професионалист и пример за подражание в продължение на толкова много години“, каза още Мендеш.

Припомняме, че рожденият ден на „кралската седмица“ бе уважен както от неговото семейство, така и от голяма част от колегите му, сред които и Кейлор Навас, Пепе, Марсело, Фабио Коентрао, Кедира, Хамес Родригес, Лука Модрид и други.