Играчите и служителите на Реал Мадрид са приятно изненадани от поведението на новото си звездно попълнение, Килиан Мбапе, съобщава изданието AS. След официалното обявяване на трансфера му на 3 юни, французинът бързо се вписа в колектива на „белия балет“ и е спечелил уважението на всички в клуба.

Според информация от клуба, Мбапе се радва на положителен прием и лесно общува със съотборниците и персонала. Неговата скромност и концентрираност върху работата са високо оценени от всички в Реал Мадрид.

Особено внимание се обръща на неговата способност да комуникира ефективно на английски и испански език, което допринася за бързото му адаптиране в новата среда и изграждане на добри отношения с колегите.

Мбапе подписа договор с Реал Мадрид до лятото на 2029 година, а клубът и феновете се надяват, че неговият принос ще бъде също толкова значителен на терена, колкото и извън него. С новото попълнение, Реал Мадрид изглежда готов да продължи своето успешно представяне и да преследва нови трофеи в бъдещите сезони.