2 седмици вече минаха от считаното от много футболно хора за арогантно изпълнение на дузпа от страна на Лео Меси в мача срещу Селта Виго. В него аржентинецът само чукна настрани топката, която в последствие бе вкарана от Луис Суарес.

Коментарите за изпълнението бяха от такива превъзнасящи Меси до такива, които считат подобно нещо за груба подигравка със съперника. С известно закъснение в дискусиите се включи и другата аржентинска легенда Диего Марадона, който явно е от лагера на тези, които не са останали особено доволни от изпълнението.

Дон Диего дори заяви, че е щял да набие Меси, ако е бил в противниковия отбор. "Ако бях съперник и ми бе направено това непряко изпълнение на дузпа между Меси и Суарес, щеше да има бой. Тук в Аржентина щяха да летят юмруци. Независимо в коя лига, от аматьорите до първа лига, щеше да има бой", заяви Марадона пред "Фокс Спорт Аржентина".

В същото време пък според "Ел Мундо Депортиво", Марадона мечтае да бъде треньор на Реал Мадрид и би искал да тренира колегата на Меси Неймар. "Неймар е на път да стане най-добрият в света. Нямам съмнение", сподели наскоро Марадона.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS