Фенклубът на Реал Мадрид в България стяга редиците за голямата битка с Манчестър Юнайтед от 1/8 финалите на Шампионскaта лига. Българските мадридисти  организират сбирка в столицата, за да подкрепят любимците си в двубоя с „червените дяволи”.

В сряда, 13-и февруари всеки желаещ привърженик на „бялата магия" може да се присъедини към голямата група мадридисти в центъра на София в пицария "Рома" на ул. Гладстон '32.

„Включете се в празника от Мадрид и нека заедно се насладим на една хубава игра на момчетата на Моуриньо! Място има и всеки е добре приет след 21 часа в сряда. Излишно е да се отбелязва, че „дрескода" е БЯЛО”, се казва в обръщението на фенклуба в България към всички фенове на Кристиано Роналдо и компания в страницата им в социалната мрежа Facebook.

Фенклубът на Реал Мадрид в България може да се похвали и с още едно сериозно постижение. След като от централата в Мадрид бе признат официално като такъв, за него се появи и материал на Официалната страница на Реал Мадрид, който можете да видите – ТУК!