Селекционерът на Испания Луис Арагонес е на път да се пречупи и да върне Раул Гонсалес в националния отбор. Наскоро двамата публично се сдобриха, след като повече година бяха в изключително обтегнати отношения, а треньорът бе заявил, че нападателят на Реал Мадрид повече няма да облече червения екип.

Арагонес обаче за първи път от 18 месеца насам показа здрав разум и взе предвид добрата форма на Раул пред личните си убеждения. Той ще даде шанс на голмайстора да се докаже в Шампионската лига, като реваншът срещу Рома ще бъде наблюдаван и описан от помощник треньора Хосе Армандо Уфарте. „Ас” твърди, че Уфарте е бил и на първия мач от осминафиналите в Рим, когато Раул вкара единственото попадение за „кралския клуб” при поражението с 1:2.

Изданието пише, че всяка дума на Уфарте се приема за сигурна от Арагонес, а самият асистент не старае присъствието му на Стадио Олимпико да остане незабелязано.

Освен Раул, Уфарте е имал задача да наблюдава и Хосе Мария Гутиерес-Гути. Местата на други двама играчи на Реал Мадрид - Икер Касияс и Серхио Рамос в националния отбор изглеждат сигурни за Евро 2008.