Българският мениджър Лъчезар Танев заяви, че е очаквал уволнението на Бернд Шустер и добави, че „кралете” няма да усетят финансовата.

„Аз очаквах това да се случи рано или късно. Шустер се изказа във вчерашната преса, че Реал Мадрид не може да победи Барселона в сегашното си състояние на „Ноу Камп” и това също повлия на крайното решение”, коментира мениджърът.

„При всички положения ще има някаква неустойка и ще има сериозен договор за Хуанде Рамос. Все пак говорим за Реал Мадрид, който може да си позволи големи пари. Ако някой носи отговорност това са спортно техническите лица в клуба”, добави агентът.

„Хубаво е, че Миятович има лице да поеме отговорността и да смени треньора. Общо взето има много черни облаци над „Сантиаго Бернабеу”, но Реал Мадрид е голям клуб и може да излиза от такива ситуации. Със сигурност Реал няма да харчи като преди, но няма да усети финансовата криза. Смяната Шустер и назначаването на новия треньор със сигурност не е станала за един час, а е била планирана”, каза Лъчезар Танев.