Полузащитникът на Реал Мадрид Лукас Васкес защити своя съотборник Кристиано Роналдо след успеха със 7:1 над Селта Виго в 28-ия кръг на Ла Лига.

Мачът се превърна в рецитал на португалеца, който вкара 4 попадения. Въпреки това сред феновете все още има огромен негативизъм по адрес на Роналдо след леко обидните му коментари, дошли като следствие от загубата с 0:1 от Атлетико Мадрид.

„Никой няма право да се съмнява в Кристиано. Той винаги подкрепя отбора и днес беше чудесен пример за това“, каза 24-годишният футболист.

„Днес той вкара 4 гола и ние го поздравихме. Знаехме, че ни чака много тежък мач срещу съперник, който играе много добър футбол. През първото полувреме имахме много шансове, имахме аванс само от 1:0. На почивката треньорът Зинедин Зидан поиска от нас повече попадения и в първите 10-15 минути от второто полувреме бяхме брилянтни. Вкарахме два или три гола, които окончателно решиха мача“, добави Васкес, който сподели, че не е чул освирквания към Кристиано на „Сантиаго Бернабеу“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS