Звездата на Барселона Луис Суарес очаква с нетърпение предстоящия двубой с Реал Мадрид. Ел Класико, който е в рамките на Примера дивисион, е в неделя от 22.00 часа българско време.

„Трябва да бъдем в максимална форма по време на Ел Класико. Трябва да се насладим на мача, но в същото време и да сме концентрирани и да се опитаме да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим“, сподели Луис Суарес.

„Този тип мачове говорят много за моралната и психологическата страна на отбора. Надявам се да успеем да направим истинско шоу за всички. Тези мачове не са лесни за игра. Спомням си, че видях как празнуват феновете, докато играчите също се радваха на терена. Това е невероятно“, коментира Луис Суарес.

„Спомням си 5:0 през 2010 година, защото бях там. Беше един от миговете, които остават за дълго в спомените ти.“

„Реал Мадрид си е Реал Мадрид. Няма какво да се каже за отбора, защото всичко знаят много добре колко качествени футболисти имат в атаката си. Въпреки това, ние знаем и техните недостатъци в защитата, затова ще трябва да се възползваме от тях“, каза още Луис Суарес.

„Барселона – Реал Мадрид е с продължителност 90 минути и никога не се знае какво може да се случи“, коментира още уругвайският национал.