Наставникът на Барселона Луис Енрике иска от тима си да подходи с необходимата концентрация в мача с Атлетик Билбао за Купата на Краля в сряда вечерта. Каталунците победиха в първия четвъртфинал с 2:1 на "Сан Мамес" и са големият фаворит за продължаване напред, но специалистът иска концентрация. 

"Не си мислете, че ще подходим със свръхсамочувствие в този мач. Този сблъсък е с отворен финал, независимо дали Атлетик бяха вкарали, или не на своя стадион. Наясно сме, че задачата ни ще е тежка и се надявам, че момчетата го осъзнават също, както и феновете."

"Нашата цел си остава да спечелим този двубой и да покажем, че сме по-добри от този съперник. Нека да избегнем каквито и да било усложнения, така би било най-добре. Искам концентрация", сподели Луис Енрике. 

Той няма да може да ползва четирима заради заболявания и травми. Това са Андрес Иниеста, Серхио Бускетс, Жорди Алба и Арда Туран. Вероятно Томас Вермален ще започне титуляр. 

"Утре всички ще видите кои ще започнат като титуляри. Нямаме много възможности за вариация със състава, много са с проблеми, все пак. Всички се нахвърлихте върху Вермален след предишния ни мач с Малага, но не сте прави. Тогава целият отбор игра слабо в отбрана. А дали Томас ще играе, ще видите в сряда вечерта", сподели още Енрике.