Футболистът на Реал Бетис Джовани Ло Селсо заяви, че не знае към него да има интерес от страна на Барселона и Реал Мадрид.

Аржентинският футболист прави много силно впечатление с добрите си изяви в Ла Лига.

Очаква се Реал Бетис се възползва от клаузата записана в договора за наем с Пари Сен Жермен и да откупи изцяло правата на Ло Селсо за сумата от 22 милиона евро.

„Аз съм фокусиран върху това, което правя на терена и се опитвам да давам всичко от себе си. Правя всичко по силите си. Не знам дали има интерес от страна на Барселона и Реал Мадрид към мен. Не обръщам внимание на тези неща, а се опитвам да играя футбол“, коментира Ло Селсо в интервю за „France Football“.

„Наслаждавам се на момента. Дължа всичко на Бетис. Благодарен съм на всички хора, които ми дадоха тази възможност. Дължа всичко на този клуб. Опитвам се с всеки изминал ден да ставам по-добър като играч и като човек. Съсредоточен съм върху изявите си за Бетис“, добави той.

„Бях убеден в това, което правя. Заради това дойдох тук. Аз дойдох в Бетис, за да помогна на отбора. Избрах този клуб заради историята, заради града. Тук хората живеят с футбола, с идеята за играта…“

„Днес съм в Бетис и се наслаждавам на момента. Не знам какво ще се случи утре. Опитвам се да се насладя на момента, защото всичко се случва много бързо. Знаех, че идвам в една от най-конкурентните лиги в света. Животът в Испания е сходен с този във Франция.“

„Щастлив съм, че имах възможност да играя на страхотни стадиони като „Сан Сиро“ и „Камп Ноу“. И не само това, но и да побеждаваме.“

„Аз все още съм млад и имам дълъг път. Трябва да работя усилено, за да постигна целите си, които са краткосрочни и дългосрочни мечти“, каза още Ло Селсо.