Лидерите на Реал Мадрид са провели среща с боса на тима Флорентино Перес с цел да защитят наставника си Карло Анчелоти. Твърди се, че Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Гарет Бейл, Тони Кроос и Марсело са разговаряли с Перес като са апелирали италианският им наставник да остане в тима и през следващия сезон.

Припомняме, че в последните дни слуховете за раздяла между Кралския клуб и специалиста станаха още по-осезаеми, но играчите са твърдо против Анчелоти да напусне.

Запознати разкриват, че те са настояли договорът на италианеца да не бъде прекратяван, като са обявили, че се чувстват отлично под неговото ръководство и че той не носи основната вина за получилите се по-слаби резултати в последните месеци.

Същевременно въпросните играчи са отишли при Перес, за да изразят мнението на целия състав. Говори се, че всички футболисти имат желание да продължат съвместната си работа с треньора, по чието ръководство спечелиха Десетата.

От друга страна, преди ден се появиха информации, че Юрген Клоп ще замести Анчелоти на поста, като вече има подписано и предварително споразумение. Други пък твърдят, че Рафаел Бенитес ще поеме поста.