Собственикът на Валядолид - Роналдо Назарио, изрази своето разочарование съдийството при загубата от Атлетико Мадрид (0:1) в Ла Лига. 

В 86-ата минута Сантиаго Ариас от състава на съперника игра с ръка в наказателното поле, но след консултация с ВАР главният рефер реши да не отсъди дузпа в полза на гостуващия отбор. Такава обаче определно можеше да се покаже.

"Ярост, гняв, разочарование... това са няколко думи, които описват нашите реакции от всякаквите решения, които ни повлияха. Клубът работи за нещо много важно, от което зависи бъдещето, както и уважението към тима. Никой повече от нас, валядолидчаните, не се отнася към Валядолид със съчувствието, което заслужават феновете ни, историята ни в Испания и желанието ни да прогресираме. Многото години на страдание са тези, превърнали институцията в нещо, което изглежда, че е загубило силата си"

"И това е нашата работа: да направим Валядолид отново голям, за да не може НИКОЙ да си мисли, че не сме важни или че не ни влияят нещата. Работим за това, но за съжаление ще отнеме време да сложим край на тези неща. Сега повече от всякога трябва да сме задружни, защото най-важната цел е в нашите ръце: "Хосе Сориа" и нашите хора до тези невероятни играчи и треньорски екип са нашата най-добра гаранция. Благодаря!", написа Феномена.