Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде специално интервю за изданието "Спорт и Стил" на френския "Л`Екип", в което сподели интересни факти за модния бизнес, в който се впусна с линията си за бельо, и за своята идеална жена.

"Започнах да обмислям линията бельо още преди няколко години, когато работих с Армани. И реших да сбъдна тази своя мечта. Ако нещата вървят добре, ще пусна и дамска линия. Засега обаче съм се фокусирал върху мъжката и детската мода."

"Не копирам никого, възможно е да съм се вдъхновил от Дейвид Бекъм, но имам собствен стил и е чисто съвпадение, че и той прави бельо. Идеята си дойде от само себе си, и резултатът е фантастичен."

Тайната на страхотното му тяло? "Работата ми! За кариерата ми е важно да съм във форма, но за мен е важно и като личност. Имам възможност да тренирам всеки ден. Обичам да ходя на фитнес, да вдигам и се опитвам да ям здравословно."

Би ли се пуснал на модния подиум в ревю, подобно на Victoria's secret, но в мъжки вариант? "Аз? Не! Но иначе не е лоша идея, може да си струва да се види."

Топ 3 модни марки на Кристиано Роналдо - "Обичам модата и се забавлявам с нея. Обичам цветове и форми, които хващат окото. Топ 3 са ми Том Форд, DSquared2 и Долче и Габана."

Мислиш ли за аксесоари към своята марка? "Може би, но бих направил за аксесоарите, по които аз съм луд - колани и обувки."

Днес си с колан с тока, инкрустирана с диаманти и твоето лого CR7... "Имам някои неща, които са направени по мярка или персонализирани специално за мен."

Коя е най-голямата модна грешка, според теб? "Не мисля, че на хората им липсва вкус. Аз обичам цветовете, а на други им харесват семпли неща. Опитвам се да не се влияя от мнението на хората за моя стил. Не харесвам черно или тъмни цветове, освен за костюми. Най-важно е удобството. Бельото е част от стила, като хубав панталон, хубави обувки, всичко е едно цяло."

Влияе ли приятелката ти Ирина Шайк на това модно увлечение? "Да, от голямо значение е. За марката ми, тя няма голяма роля, защото е проект, който развивам от години, но тя ме подкрепя напълно."

Коя е перфектната жена за теб? "Моята приятелка, Ирина Шайк. (смее се) Да, търся в жената само невероятно тяло и красота."

"Обичам да експериментирам с косата си, но не го приемам твърде сериозно. Мъжете нямат много опции. Не знам каква ще е следващата ми прическа, но няма да е нищо твърде екстравагантно."

"Нямам конкретно хоби, не събирам нищо - може би коли и часовници."

"Колите са една от моите страсти. Имам няколко - Бентли, две Ферарита, Ауди, Порша, Мазерати, Ламборгини, и няколко други. Да, може би имам колекция всъщност."

"Не гледам останалите момчета в съблекалнята какви боксерки носят (смее се). Бих могъл да видя Пепе примерно, защото е до мен, но наистина не знам. Надявам се да ги носят, подарих им, и се надявам да ме подкрепят, както и останалите ми приятели."

"Искам тригодишният ми син да има фантастичен живот, искам да се развива и да израсте здрав, защото това е най-важното. Искам да съм в живота му, да има най-доброто. Бих искал да стане футболист, това е моята мечта, но един ден той сам ще си реши."