Руският топ-модел Ирина Шайхлисламова е бременна. Става дума обаче не за коя да е красавица, а за половинката на Кристиано Роналдо, популярна повече като Ирина Шайк. Според Correio de Manha брюнетката, която от една година е официалната приятелка на португалския национал, очаква дете именно от играча на Реал Мадрид.

Съвсем наскоро се появи информация, че Кристиано Роналдо е предложил брак на очарователната дама. Романтичната крачка, предприета от футболиста, бе направена точно в дена на влюбените 14 февруари.

Португалецът вече има едно дете, а майката така и не бе разкрита пред медиите.

Ирина далеч не е бременна в първия месец. Това разкри приятел на Кристиано Роналдо: “Много му харесва ролята на баща, въпреки че двамата не са планирали да стават родители толкова рано. Нищо друго не го прави толкова щастлив, колкото синът му.”

Нито Кристиано Роналдо, нито Ирина Шайк обаче не са коментирали публично слуховете за брак или дете. Очарователната дама и Кристиано Роналдо все още не са насрочили дата за сватбата, но по всичко изглежда, че пищното тържество ще се проведе през лятото, след края на испанския шампионат. Роднините на футболиста се надяват това да се случи на Мадейра.