Считаният за разбивач на женски сърца Кристиано Роналдо разкри, че и той е бил нараняван от дами не веднъж или два пъти. 24-годишният футболист на Реал Мадрид говори за личния си живот и леко открехна вратата към най-съкровените му тайни.

„Получил съм много повече удари в краката, отколкото в сърцето. Но действително сърцето ми е било разбивано. Жените са ме зарязвали много пъти. За щастие аз съм победител и винаги го преживявам”, сподели Роналдо.

Роналдо коментира и бившата си приятелка Джема Аткинсън, която му е помогнала с английския език, докато бе футболист на Манчестър Юнайтед. Актрисата обаче изглежда е помагала на португалеца и в други насоки.

„Научих се да говоря добре английски, благодарение на моята приятелка там. Преодолях тази пречка, а тя ми помогна много в това отношение”, сподели Роналдо.

В интервю за испанско радио, звездата на Реал се върна и към купоните от изминалото лято в Лос Анжелис, когато футболистът се забавлява с богатата наследница Парис Хилтън: „По време на сезона аз съм професионалист за пример. Но почивките са, за да се забавлява човек.”

На въпрос, дали счита себе си за арогантен, Роналдо отговори: „Аз съм романтичен и сантиментален. Моята майка ме научи да бъда верен на себе си. Който иска, да ме харесва такъв какъвто съм, а останалите - не са длъжни да ме харесват. Няма да загубя съня си заради това.”