Кристиано Роналдо предизвика истински фурор с пристигането си в Испания, не само във феновете на Реал Мадрид, но особено сред дамската половина от страната. Една от щастливките, успяла да сподели мъжествеността на португалеца е 21-годишната Ная. След кратка връзка с футболната суперзвезда, неособено бляскавата брюнетка разказа пикантни тайни от сексуалния живот на Роналдо. Повечето от тях – доста ласкателни!

Ная категорично обявява, че Кристиано е истинска „секс машина”: „По десетобалната система му давам 9.5, ако не и пълно 10!” За мъжкото му достойнство, тя твърди, че е „като пица…, но голяма семейна пица”.

Пред къдравелката Кристиано признал, че много му допада да прави секс с по-пищни, дебелички жени, тъй като според него „те се раздават повече, и се справят много добре в леглото, и особено с оралните занимания”.

Андалусийката добавя, че Роналдо си носи презервативите в обувките, и по-специално в каубойските ботуши „Долче и Габана”, след първите два пъти обаче, престанал да ги използва.

Ная сравнява Роналдо с бившия си приятел – тв звездата Кико Ривера – „изобщо не може да става дума за сравнение. Кико е като торба с картофи,” казва тя.