В доста конфузна ситуация изпадна разсеян испански репортер. След мача Малага - Леганес (0:2) той започна интервютата от състава на победителите. Само че не разбра кого интервюира. 

"Един от авторите на попаденията за Леганес днес, в случая на първото - Габриел Пирес, е при мен. Как си, сигурно се чувстваш щастлив", започна с въпросите журналистът, само че при него беше авторът на второто попадение за победителите Александър Шимановски. 

Футболистът не се примири с обърканата му самоличност и се представи, а журналистът се оправда, че е поискал от пресслужбата на Леганес да му пратят Пирес. И се издаде, че май-май не познава много играчите на отбора. 

След това обаче репортерът продължи да затъва. Той поздрави събеседника си за добрия старт на сезона и за "множеството важни попадения". Но всъщност за Шимановски това беше дебютен гол през кампанията. 

Играчът на Леганес не прости и тази грешка на журналиста: "Всъщност, това е първото ми попадение през сезона", усмихна се той, но в крайна сметка доброто настроение преобладаваше в това конфузно интервю. Картина от него можете да видите по-долу.