Вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас сподели, че не се притеснява от освиркванията, на които е подложен от агитката на отбора. Костариканският национал разкри, че използва недоволството като мотивация и желанието му е да обърне дюдюканията в аплодисменти.

Негативната реакция на привържениците към Навас бе предизвикана от третия гол на Лас Палмас в мрежата на Реал. Тогава стражът доста леко позволи на Кевин-Принс Боатенг да го надиграе, за да се разпише на празна врата.

Драма! Реал измъкна точка в голова фиеста и сдаде върха

„Не за първи път съм освиркван на „Бернабеу“, коментира вратарят. „Мога да преобърна ситуацията и да накарам феновете да ми вярват. Всеки е свободен да изразява мнението си и аз уважавам това. Ще работя здраво, за да превърна тези освирквания в аплодисменти.“

„Знам кога съм направил грешка, не се крия в такива случаи. Четири пъти трябваше да се намесвам и само веднъж сбърках. Когато куршумите полетят, трябва да предложиш гърдите си.“

„Фокусиран съм да се изявявам възможно най-добре. Никога не се знае какво може да се случи, но засега браня тази фланелка с всички сили, както винаги съм правил“, завърши Навас.