Футболистът на Арсенал Санти Касорла сподели, че се чувства виновен пред феновете на Малага, че не успял да се сбогува с тях подобаващо преди да напусне Испания.

Полузащитникът се присъедини към Малага от Виляреал през 2011 година и помогна на тима да влезе в Шампионската лига за първи път в историята на клуба.

Санти Касорла напусна испанския клуб, за да се присъедини към Арсенал през 2012, най-вече заради финансови проблеми в Малага. 30-годишният испанец все още се чувсва виновен, че си е тръгнал по този начин.

„Напуснах, защото клубът се нуждаеше от пари. Арсенал беше добра възможност за мен. Когато подписах с Арсенал, всичко се случи толкова бързо, трябваше да летя за Лондон. Арсенал беше започнал вече предсезонната си подготовка, аз трябваше да мина медицински прегледи. След това се наложи да се присъединя към тима в Холандия“, разкри Санти Касорла.

„Затова не успях да отида до Малага, да дам пресконференция и да кажа довиждане на всички лично“, допълни полузащитникът.

„Искам да се извиня, че нямах възможност да кажа довиждане на всеки, защото това е важно. Това все още ме безпокои, че не успя да направя това за феновете“, завърши Касорла.