Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че голът, който допусна при равенството на неговия тим с Валядолид вчера, е бил един то най- хубавите в цялата му кариера.

В 70-та минута стражът остана безпомощен при тупалката на Педро Лопес от повече от 40-метра.

„Голът бе феноменален, бих искал да поздравя играча. Мисля, че това бе едно от най-хубавите попадения, които са влизали в моята врата”, започна Касияс.

"Ние вратарите сме затова на терена, за да спасяваме голове, и макар че успях да си свърша работата при изстрела на Сиси, при удара на Лопес просто нямаше, какво да направя. Всеки мач е различен. Може да не сме играли много добре в първите един два мача от началото на сезона, но все пак успяхме да измъкнем равенството от вчерашната трудна среща”, коментира вратарят.

„Сблъсъкът с Вердер също бе много труден – това е един много силен отбор, който за малко да спечели Бундеслигата миналия сезон. Всеки един тим иска да покаже най-доброто, на което е способен, когато се изправи срещу Реал МадридВалядолид игра много здраво снощи. Играчите бяха агресивни, но все пак успяхме да измъкнем точката”, призна още стражът на „белия балет”.