Вратарят и капитан на Реал Мадрид Икер Касияс открито отрече да таи лоши чувства към вече бившия наставник на „балета“ Жозе Моуриньо. Нещо повече, испанският национал пожела успех на Моу на изпроводяк.

Припомняме, че отношенията на стража и Специалния в последните месеци бяха повече от обтегнати, а португалският треньор наля допълнително масло в огъня, като заяви, че не харесва Сан Икер като вратар. Сега Моуриньо се завръща при голямата си любов – Челси.

„В момента Моуриньо се впуска в едно ново приключение и аз мога само да му пожелая успех. Когато бе начело на Реал Мадрид, той взе своите решения, а ние трябва да ги уважаваме“, започна „белият“ капитан.

„За нещастие, през изминалия сезон не постигнахме целите си. Но не трябва да се задълбочаваме повече в това“, продължи Касияс. „Пожелавам успех на Моу и дано всичко да върви, както трябва. Не тая омраза към него“.

Жозе Моуриньо остави вратаря извън групата за последния шампионатен мач на „кралете“ срещу Осасуна (4:2). Самият Касияс увери, че винаги е „готов да играе“, особено след дългото му отсъствие от терените.