Вратарят на Реал Мадрид даде интервю пред „Sportbild” за промените, които се очакват в тима и коментира спечелването на титлата в Испания.

„От това, което съм чувал за Шустер знам, че е много добър треньор. Той свърши добра работа в Хетафе и Леванте. Успя да постигне отлични резултати с малки отбори”, каза вратарят на Реал Икер Касияс.

„От друга страна съм в отбора от 18 години и всяка година има слухове за пристигането на играчи, мениджъри и президенти. Шустер е все още един слух. Поне за момента”, продължи испанецът.

На въпрос относно трудностите пред Капело през изминалия сезон, Касияс обясни, че специалистът е бил под голямо напрежение, а отборът се е нуждаел не само от стабилен треньор, но и от спокойствие във всяко едно отношение.

„Загубихме Зидан, Фиго и Роналдо, но мисля, че това беше необходимо”, коментира играчът някои от трансферите на клуба, „В крайна сметка спечелихме титлата и аз съм много щастлив. Все още не мога да повярвам, че успяхме. Четири години без купата на Испания е твърде много време за клуб като Реал.”

Икер Касияс, който спечели титлата на Испания за трети път в своята кариера каза, че и под ръководството на Шустер ще остане отдаден на „белия балет”.