Новият вратар на Реал Мадрид Кико Касия заяви, че е щастлив от факта, че се е завърнал в клуба. Както е известно, Касия е юноша на „белия балет“. Той самият си пожела да спечели много трофеи с „кралете“.

„Да, дойдох в клуба, когато бях на 14 години и после си представях, след като си тръгнах, че ще се завърна един ден“, започна Касия.

„Понякога животът ти поднася подаръци, а това бе подарък, от който се нуждаех. Юношеството бележи по особен начин живота на човека, а моето премина тук“.

„Аз се чувствам привилегирован, че успях да подпиша с Реал, да се завърна. Имам една възможност, от която желая да се възползвам максимално и да се боря за този клуб“, каза още Касия.

„Мога да се похваля с това, че имам опит. Натрупах го най-вече в последните 4 години, когато играех редовно в Примера. Всеки мач е един изпит“, обясни Касия.

На въпрос какво си пожелава за в бъдеще, Касия сподели: „Преди всичко си пожелавам контузиите да ме подминават. Това е сред най-важните неща за един спортист. После си пожелавам да спечеля титлата с Реал Мадрид. Това ми е голямо желание и се надявам трофеите да са повече. Ще играя на максимума от своите възможности“.